SMV:Grøn & Klimaklar produktionsvirksomhed

"Vores mission er at integrere det bæredygtige & det kommercielle"

Vi rådgiver virksomheder, så deres forbrug og produktion, indenfor energi og byggeri, optimeres til et ansvarligt og bæredygtigt niveau.

Gennem vores mange års erfaring og systemviden indenfor tekniske energiløsninger, gør vi det nemt for vores kunder at nå frem til de rigtige løsninger.

Med udgangspunkt i de tilgængelige informationer om renovering, projekter og produktudvikling, hjælper vi vores kunder og partnere med at finde de rette løsninger – både i forhold til pris, teknisk løsning og miljø.

SMV:Grøn

Igennem projektet SMV:Grøn har vi optimeret vores virksomhed med en Valified rapport. 

Valified rapporten giver et overblik over vores virksomhedsstruktur samt vigtigheden i at forstå og finde nye redskaber til at nedbringe vores CO2 udledning.

Dette både internt men også eksternt i virksomheden.

Læs hele rapporten her: https://app.valified.com/report/rEyZmiew7UPGuaRKNKQxd 

Klimaklar produktionsvirksomhed

Hos ARO ENERGY SOLUTIONS A/S har vi gennemført projekt Klimaklar produktionsvirksomhed. 

Et rådgivningsforløb der sikrede os viden og værktøjer til at forstå og beregne egen COudledning og hermed få et indblik i vores mulige tiltag for at reducere dette hvor vi kan.

Det betyder at vi hos ARO ENERGY SOLUTIONS A/S har fået langt bedre mulighed for at forstå, samt indsamle, relevant klimadata.

Denne klimadata kan bruges til at udarbejde og opdatere vores klimaregnskaber, så vi let og enkelt kan forbedre vores fremtidige mål og tilrettelægge vores strategier.

Bæredygtig energi

Vi deltager i partnerskaber og hjælper vores kunder til at implementere bæredygtige energiløsninger.

Efterspørgslen på bæredygtig energi er heldigvis stigende. Vores netværk, kunder og leverandører hjælper med at udvide samarbejdet mellem forskellige virksomheder, så de sammen trækker i en bæredygtig retning.

Sammen øger vi andelen af vedvarende energi i det samlede energiforbrug. Eksempelvis netværket Mio New Energy, som ARO ENERGY SOLUTIONS deltager i.

Vores målsætning er at styrke implementeringen bæredygtige energiløsninger på tværs af branchen.

Ansvarligt forbrug og produktion

Vi gør nødvendighed til en dyd, og en stærk virksomhedskultur, som sikrer fokus på bæredygtig vækst.For os er et bæredygtigt fokus det eneste ansvarlige. 

Derfor arbejder vi med at inkorporere bevidsthed om bæredygtighed i hele virksomhedskulturen i de virksomheder, vi rådgiver.

I praksis betyder det, at ARO ENERGY SOLUTIONS altid tager udgangspunkt det mest energirigtige løsningsforslag. Vi rådgiver virksomheder, så deres forbrug og produktion optimeres til et ansvarligt og bæredygtigt niveau.

Partnerskaber for handling

Vi prioriterer partnere, kunder og samarbejdspartnere, som fokuserer på bæredygtig udvikling. Ved at engagere os i feltet bæredygtig udvikling indenfor byggebranchen, er vores ambition at mobilisere en hel branche til at skabe det laveste forbrug i forhold til kundens egentlige behov og påvirkningen af miljøet.

Dette gør vi ved at etablere samarbejder, der fremmer udvikling, udbredelse og spredning af miljømæssig fornuftige teknologier på gunstige vilkår.

Dette betyder, blandt andet, at vi indgår i en åben dialog med kunder omkring produktudvikling og løsninger, som kan implementeres i praksis – både på kort og lang sigt.

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

salg@aro-as.dk

+45 66 11 28 78

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 – 14:00