Om ARO

"Vi leverer en samlet pakke af viden & erfaring, som gør det nemt at finde den rette løsning"

Gennem vores mange års erfaring og systemviden indenfor tekniske energiløsninger, gør vi det nemt for vores kunder at nå frem til de rigtige løsninger.

Med udgangspunkt i de tilgængelige informationer om renovering, projekter og produktudvikling, hjælper vi vores kunder og partnere med at finde de rette løsninger – både i forhold til pris, teknisk løsning og miljø.

Det betyder, at ARO Energy Solutions A/S leverer en samlet pakke af viden, kommunikation og produkter til tekniske energiløsninger, som er let tilgængelig for vores samarbejdspartner og kunder

ARO - beholderløsninger til alle formål

ARO har mere end 70 års erfaring og kompetence inden for fjernvarmeområdet. De sidste 40 år har ARO primært beskæftiget sig med udvikling, rådgivning og salg af varmtvandsbeholdere og vekslerløsninger.

ARO er desuden involveret i udvikling og salg af løsninger til varmegenvinding, fra bl.a. køleanlæg.

ARO vil med konstant udvikling og nye produkter medvirke til at sikre en miljøvenlig energiudnyttelse inden for varmtvandsproduktion og varmegenvinding.

Vi producerer beholdere fra 100 - 5.000 liter

I dag producerer og sælger ARO et bredt program af beholdere til mange formål. Vi producerer standard beholdere fra 100 liter til 5000 liter, men producerer også gerne beholdere efter kundernes ønsker og krav.

Vi lægger vægt på kvalitet i både produktion og rådgivning, og finder i samarbejde med vores kunder de bedste og mest optimale løsninger.

Vi tilbyder også vekslerløsninger

Som ét af de nyeste tiltal hos ARO, tilbyder vi nu også vekslerløsninger – både loddede og boltede vekslere.

Vores vekslerløsninger består af et bredt program, hvori din næste vekslerløsning med sikkerhed findes.

Vekslerne fra ARO kan bl.a. produceres i kobber, nikkel, rustfrit stål eller titanium, alt afhængig af vekslerens formål.

Har du brug for en special konstruktion?

Med baggrund i vores mange årige erfaring, kan vi tilbyde at fremstille din beholderløsning eller vekslerstation, så den passer til netop din installation.

Vi tilbyder løsninger fra 10 liter til op over 100.000 liter.

Udover beholdere til vand og varme, tilbyder ARO også at producere tanke og andre stålkonstruktioner.

Kontakt ARO Energy Solutions A/S på 66 11 28 78 for nærmere oplysninger og pris.

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

salg@aro-as.dk

+45 66 11 28 78

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 – 14:00