ARO BLS – din næste bufferladekreds

Bufferladekreds til varmt brugsvand i lejlighedskomplekser, svømmehaller, skoler mm.

ARO BLS er et effektivt veksler-/bufferladekredssystem til varmt brugsvand. Vekslersystemet kombinerer to systemer – varmtvandsbeholder og gennemstrømningsvandvarmer – og kan anvendes til lejligheds-komplekser, sportscentre, erhvervsbyggeri, skoler, svømmehaller, eller hvor der er behov for store mængder af varmt brugsvand. Med dette system minimerer man de store beholdere til et mere effektivt og pladsbesparende løsning.

ARO BLS bufferladekredssystemet er forsynet med tilslutning for brugsvandscirkulation direkte på siden af varmtvandsbeholderen.

ARO BLS består af en fuldisoleret ARO BASIC buffer til varmt brugsvand med indvendig coating. Ligeledes leveres ARO BLS med en højeffektivt pladevarmeveksler i syrefast rustfrit stål.

Bestykning

ARO BLS leveres samlet og består af en buffer til varmt brugsvand, en ladeveksler i rustfrit stål, Danfoss ECL 310 automatik til regulering af temperaturen, energieffektiv cirkulationspumpe, afspærringsventiler, sikkerheds-ventil samt præfabrikerede rør og fittings. Automatikken er forbundet ved levering.

Varmt brugsvandscirkulation

Ved etablering af cirkulation, skal der monteres kontraventil og pumpe på cirkulationsledningen.

Tilslutning af cirkulation på ARO bufferladekredssystemet er forberedt med tilslutning for brugsvands-cirkulation direkte på siden af beholderen. Pumperetning altid mod beholderen.

Fordele ved ARO BLS bufferladekreds

Artiklen er skrevet d. 01-10-2019

Østerbro 30, DK-5000 Odense C

salg@aro-as.dk

+45 66 11 28 78

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 – 14:00